На Сајму образовања ”Путокази” који је одржан у новосадском Мастер центру 9. и 10. марта 2023. године, Гимназија ”Исидора Секулић” добила је признање од организатора – Велику златну медаљу за квалитет сајамске понуде.

Ове године, Гимназија је представила будућим ђацима своје образовне смерове и многобројне могућности које нуди наша школа. Посетиоци су могли да разговарају са професорима и ученицима, информишу се о начину нашег рада, секцијама, атмосфери, дружењу, као и да прелистају многобројне школске публикације и погледају филмове које је израдила школска медијска секција. Наши будући ђаци, позвани су на традиционални Дан отворених врата у априлу месецу.

Гимназија ”Исидора Секулић” надограђена је за још један спрат, потпуно реновирана и опремљена најсавременијим наставним средствима.

На Сајму су нас представљали проф. Верица Протић, проф. Младен Илић, и ученици, Јана Аџић, Катарина Барјактаревић, Тара Исаков и Едвин Исаку, а део другог дана је са нама провела и директорка Гимназије ”Исидора Секулић” Татјана Пејовић Себић.