• Др Светлана Торњански Брашњевић, професорка српског језика и књижевности, изабрана је за просветног саветника-сарадника на Конкурсу који сурасписали Министарство просвете и Завод за унапређење васпитања и образовања. Професорка математике, Мирјана Јовановић, предложена је за сарадника практичара од Министарства просвете и Друштва математичара.
  • 20. и 23. јануар – Одржана је још једна хуманитарна акција, Чајанка, у организацији Ђачког парламента. Приход је намењен за помоћ и подршку деци која болују од ретке болести Децу лептире.
  • 25. јануар – Чланови Ђачког парламента организовали су програм Биоскоп код Исидоре са пројекцијом филма Now you see me. Координатор програма је Дамир Малешев, проф.
  • 27. jaнуародржана је Светосавска академија на којој је поздравну реч имала директорка, мр Ружица Вукобратовић. Ломљење славског колача обављено је у присуству свештеника, Горана Димића. Светосавску беседу одржала је педагог Јелена Груба, професор. Овогодишња кума Гимназије је гђа Александра Мандић. У програму је учествовао Хор „Јувентас“ (диригент Снежана Живанац), а уприличен је и славски коктел.
  • Јануар – На такмичењу Енергија је свуда око нас, освојено је друго место за мултимедијалну презентацију. Екипу су чинили Никола Милосављевић, Филип Шапоња, Никола Слокар, Софија Кулић (3-2)  и професор-ментор, др Јованка Терзић. 
  • 2. фебруар – Гости са  Универзитета „Лобачевски“ у Нижњем Новгороду, за ученике другог и четвртог разреда, одржали су промоцију Универзитета.
  • 2. фебруар – У сарадњи са Галеријом Матице српске, одржан је сусретЧетвртком,код Исидоре, на тему иновативних метода у настави, а у оквиру пројекта Креативна Европа. Предавање на енглеском језику, за професоре средњих школа, одржао је Даниел Вајс.
  • 6. фебруар – Директорка, мр Ружица Вукобратовић, присуствовала је конференцији на тему Дуално стручно образовање у функцији ефикасног тржишта рада у Привредној комори Србије. На конференцији је презентован пример добре праксе Швајцарске. Господин Деламброђо указао је на начин усклађивања образовања са потребама тржишта рада и обезбеђивања претходности унутар образовног система.